Lilla Reklamskolan

Länge leve ditt varumärke genom en positiv snackis

Giveaways och andra profilprodukter är omtryckta reklampelare!

Som ett nystartat företag är det viktigt att spendera varje krona rätt, och att marknadsföra sig bra. Kan giveaways vara lösningen på båda problemen?

En giveaway följer med till ditt kontor där den bosätter sig. Varje gång produkten användes syns logotypen och företagets varumärke stärks. Även besökarna som ser produkten och kan upptäcka företaget. Gåvor är med andra ord marknadsföring som kan leva vidare länge. 

 

När du vill marknadsföra ditt företag är presentreklam med tryck och giveaways med tryck både en uppskattad och effektiv metod. Varje dag tar en genomsnittlig person emot tusentals budskap via olika mediekanaler. För att klara av att sålla det som är intressant stänger medvetandet av ca 95% av bruset. Om du istället placerar ditt varumärke på produkter som dyker upp i helt andra sammanhang - på fritiden, en isig morgon eller vid fikapausen - får du en helt annan effekt. Då sjunker det in, växer och blir kanske rent av en snackis. I garanterat positiva ordalag. 

 

Presentreklam är också ett mycket uppskattat sätt att bekräfta relationer till kunder och anställda. Presentreklam används ofta som semestergåva till anställda och kunder eller vid utmärkelser och jubileum. Om man väljer en genomtänkt produkt är presentreklam mycket bra långsiktigt sätt att marknadsföra sitt varumärke.

 

Att tänka på inför köp av giveaways

  • Målgrupp: Vem ska använda din giveaway?
  • Användning: Var, när och hur ska den användas? På en mässa, kundbesök eller kontoret?
  • Pengar: Vilken budget har du? Antal?
  • Tryck: Logotyp, slogan eller något annat?
  • Budskap: Vad vill du förmedla?

 

Är du osäker på vad du ska välja? Ring oss eller ta en titt i vår webbshop: www.goodgiveaways.se

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig.